Magunkról

Minőségi jogi szakértelem, üzleti megoldás és innovatív hozzáállás
Magunkról

KIK VAGYUNK ÉS HOGYAN TUDUNK SEGÍTENI?

A Dr. Micskey Ügyvédi Iroda egy debreceni ügyvédi iroda, amely jogi és üzleti megoldások teljes skáláját kínálja ügyfeleinek. Integrált üzleti, peres, adó-, ingatlan-, valamint munkajogi szolgáltatásokat nyújtunk. Iparági szakértelmünk és a joggyakorlat elmélyült ismerete együttesen nyújt megbízható jogi hátteret azoknak aki hozzánk fordulnak segítségért.

Az ügyvédi irodában jelenleg az irodavezető ügyvéd munkáját négy ügyvédjelölt segíti, egyes ügyeken pedig közösen dolgozunk könyvviteli, adószakértői és adatvédelmi szakértő partnereinkkel.

Ügyfeleink az irodánkat leginkább precizitásunk, világos kommunikációnk és a szakmai profeszionalitás melletti gyakorlatias hozzáállásunk miatt ismerik el. Megbízóink igénye felé értő figyelemmel fordulunk. A nyílt kommunikációt, valamint a határidők szigorú betartását munkavégzésünk alapjának tekintjük. Célunk, hogy egyértelműen tisztában legyenek jogi lehetőségeikkel, ahol is ügyvédként szívesen végig vezetjük ügyfeleinket a jogi ügyeken, a legbonyolultabb üzleti tranzakcióktól kezdve a legegyszerűbb eljárásokig.

Értékeink, belső szellemiségünk
 • Mindannyian elkötelezettek vagyunk a szakmai maximalizmus, az etikus működés és az ügyfelek kiszolgálása iránt.
 • Ötvözni kívánjuk az értékálló tudást az új eszközökkel. Vezető szerepet töltünk be a jogi szolgáltatások újragondolásában. Hiszünk abban, hogy a technológiai újítások a jogi munka végeredményét még tökéletesebbé csiszolja. 
 • Lényegesnek tartjuk, hogy figyeljünk egymásra, és törődjünk egymással. Így nem csak magunk, hanem az egész környezetünk számára könnyebbé, élvezetesebbél válhatnak mindennapjaink. Ugyanannyi energia mogorvának és fontoskodónak lenni, mint kedvesnek. Akkor miért ne legyünk kedvesek, ha az nem csak a saját életünket teszi jobbá, de másokét is?

Dr. Micskey targyalo

Munkvégzésünk módja, technikai háttér
 • Személyes konzultációkra, tárgyalásokra belvárosi irodánk áll rendelkezésre, ahol minden feltétel adott a nyugodt bizalmas beszélgetésekhez.
 • Minden olyan digitális megoldást szívesen alkalmazunk, amivel gyorsítjuk és egyszerűsítjük a folyamatokat és a kapcsolattartást.
 • Ügyfeleink számára munkánk során elkészített vagy felhasznált valamennyi iratot elektronikus formába alakítjuk és – minősített elektronikus aláírással ellátott – elektronikus okiratként továbbítjuk. A vonatkozó jogszabályi előírás szigorú betartása mellett megbízóink személyes adatait és a kapcsolódó dokumentumokat minősített védelemmel látjuk el.
 • A személyes jelenlétet szükség esetén távazonosítással, elektronikusan hitelesített aláírás biztosításával, online konzultációk, konferenciák tartásával helyettesíthetjük. Nem debreceni, vagy külföldi ügyfelek képviseletét is könnyen ellátjuk.
 • Online megbeszéléseink a 8-10 fős tárgyalótermünkben zökkenőmentesen folynak, technológiai eszközeink biztosítják a legkorszerűbb és legjobb minőségű képi-, hangi kapcsolattartást.

Dr. Micskey nagy tárgyaló

Hogyan tudunk segíteni?
 • Ha úgy érzi kérdése merült fel, vagy
 • Szeretne megelőzni egy lehetséges problémát, vagy
 • Konkrét eljárás, ügy lefolytatásához keres jogi segítséget.

Hívjon vagy írjunk nekünk elérhetőségeink egyikén. A vezető ügyvéd és/vagy az adott terület ügyvédjelöltje meghallgatja az Ön problémáját. Részletesen felmérjük az ügyet, ehhez lehet dokumentációkat is bekérünk. Majd ismertetjük a lehetőségeket és azt is milyen költségvonzata lesz az ügynek a továbbiakban.

 • Átfogó megoldások
 • Elkötelezett ügyfélközpontú szemlélet
 • Szakmai hozzáértés
 • Digitális folyamatok

Irodánk tagjai Csapatunk

A Dr. Micskey Ügyvédi Iroda jogászait nagy gondossággal válogatjuk össze, mind kiváló szakember, akik az ügyfeleik igényeit szem előtt tartva végzik tevékenységüket. Elkötelezettek vagyunk a szakmai tehetségek megszerzésében és fejlesztésében.

Együttműködő partnereink

Dr. Micskey Ügyvédi Iroda I Debrecen Jogi tanácsadásra van szüksége?

Mi meghallgatjuk a problémáját, majd ismertetjük a megoldás irányát és az együttműködés kereteit.