Üzletágak

Irodánk az alábbi üzletágakban különösen széles és koncentrál jogi tapasztalatot halmozott fel az ügyfeleinkkel töréntő közös munka során.

Leggyakoribb ügyfél típusok Ügyfeleink

A Magyar Ügyvédi Kamara etikai szabályzata szerint az ügyvédek nem nevezhetik meg weboldalukon ügyfeleiket, tőlük logó és ajánlás sem szerepelhet. Ezért az etikai elvárásoknak megfelelően csak ügyfelécsoportok felsorolása található.
 • #Debreceni vállalkozások

  Több helyi vállalkozás vállálról is levesszük a jogi terhet, hogy az üzletükre fókuszálhassanak. Ellátjuk a gazdasági társaságok vagy más szervezetek és egyéni vállalkozók állandó és eseti jogi képviseletét. Szükség esetén pedig bevonjuk könyvviteli, adószakértői és adatvédelmi szakértő partnereinket.

 • #Agrárgazdaságok

  Ügyfeleink között megtalálhatók őstermelők, nagyobb gazdaságok, továbbá mikro-, kis- és középvállalkozások is, akik többek között gabonatermeléssel, szarvasmarhatartással, műtrágya értékesítéssel foglalkoznak.

 • #Sportegyesületek, akadémiák

  Partnereink között tudhatunk számos sportvállalkozást, sportegyesületet, sportakadémiát, valamint amatőr és hivatásos sportolót is országos szinten. Sportágak közül a legtöbb tapasztalatunk a kézilabda, labdarúgás és kosárlabda területéről származik.

 • #Építőipari vállalkozások

  Ipari ingatlanok, csarnokok, irodaházak, munkásszállók, társasházak, családi házak építésével, kivitelezésével kapcsolatosan együttműködünk építőipari és generálkivitelezői vállalkozásokkal, szem előtt tartva az építési jogi, ingatlanjogi specialitásokat.

 • #Vasúti szállítmányozók

  Többéves szakmai tapasztalattal rendelkezünk a vasúti ágazat körében felmerülő jogi problémák kezelésében, vasúti vállalatok, munkáltatók, munkavállalók és ezek érdekképviseleti szervei képviselete ellátásában, a vállalt üzleti kötelezettségek teljesítésének támogatását hazai és nemzetközi jogi környezetben.

 • #Felsővezetők és munkavállalók

  Biztosítjuk a jogi hátterét a munkáltatói jogutódlásoknak, a munkavállalókkal és a munkaügyi központokkal szembeni képviseletet. Közszolgálati, kormányzati igazgatási szervek tisztségviselőinek és a rendvédelmi szervek jogviszonyaival is gyakran foglalkozunk.

 • #Civil szervezetek

  Jelentős számú civil szervezetet tudhatunk ügyfeleink között országos szinten. Ügyvédi irodánk az alapítandó és a már létező civil, valamint más szervezetek számára is stabil jogi hátteret biztosít annak érdekében, hogy azok működése mindenben megfeleljen a vonatkozó jogszabályi előírásoknak.

Dr. Micskey Ügyvédi Iroda I Debrecen Jogi tanácsadásra van szüksége?

Mi meghallgatjuk a problémáját, majd ismertetjük a megoldás irányát és az együttműködés kereteit.