Szektorok

Irodánk egyes szektorokban széles körű jogi tapasztalatot és speciális ismereteket halmozott fel ügyfeleinkkel történő közös munka során. Ezen területeken egy koncentrált, elmélyült iparági ismerettel is rendelkezünk.

Legfontosabb ügyfél típusok Referenciák

A Magyar Ügyvédi Kamara etikai szabályzata szerint az ügyvédek nem nevezhetik meg weboldalukon ügyfeleiket, tőlük logó és ajánlás sem szerepelhet. Alábbiakban az etikai elvárásoknak megfelelően kizárólag ügyfeleink, és az általuk ellátott ügyek típusának felsorolása található.
 • #Agrárgazdaságok

  Ügyfeleink között megtalálhatók őstermelők, nagyobb gazdaságok, továbbá mikro-, kis- és középvállalkozások is, akik többek között gabonatermeléssel, szarvasmarhatartással, műtrágya értékesítéssel foglalkoznak.

 • #Sportegyesületek, akadémiák

  Partnereink között tudhatunk számos sportvállalkozást, sportegyesületet, sportakadémiát, valamint amatőr és hivatásos sportolót is országos szinten. Sportágak közül a legtöbb tapasztalatunk a kézilabda, labdarúgás és kosárlabda területéről származik.

 • #Építőipari vállalkozások

  Ipari ingatlanok, csarnokok, irodaházak, munkásszállók, társasházak, családi házak építésével, kivitelezésével kapcsolatosan együttműködünk építőipari és generálkivitelezői vállalkozásokkal, szem előtt tartva az építési jogi, ingatlanjogi specialitásokat.

 • #Vasúti szállítmányozók

  Többéves szakmai tapasztalattal rendelkezünk a vasúti ágazat körében felmerülő jogi problémák kezelésében, vasúti vállalatok, munkáltatók, munkavállalók és ezek érdekképviseleti szervei képviselete ellátásában, a vállalt üzleti kötelezettségek teljesítésének támogatását hazai és nemzetközi jogi környezetben.

 • #Felsővezetők és munkavállalók

  Biztosítjuk a jogi hátterét a munkáltatói jogutódlásoknak, a munkavállalókkal és a munkaügyi központokkal szembeni képviseletet. Közszolgálati, kormányzati igazgatási szervek tisztségviselőinek és a rendvédelmi szervek jogviszonyaival is gyakran foglalkozunk.

 • #Debreceni vállalkozások

  Több helyi vállalkozás vállálról is levesszük a jogi terhet, hogy az üzletükre fókuszálhassanak. Ellátjuk a gazdasági társaságok vagy más szervezetek és egyéni vállalkozók állandó és eseti jogi képviseletét. Szükség esetén pedig bevonjuk könyvviteli, adószakértői és adatvédelmi szakértő partnereinket.

 • #Civil szervezetek

  Jelentős számú civil szervezetet tudhatunk ügyfeleink között országos szinten. Ügyvédi irodánk az alapítandó és a már létező civil, valamint más szervezetek számára is stabil jogi hátteret biztosít annak érdekében, hogy azok működése mindenben megfeleljen a vonatkozó jogszabályi előírásoknak.

Készséggel állunk rendelkezésére! Segíthetünk valamiben?

Mi meghallgatjuk a problémáját, majd ismertetjük a megoldás irányát és az együttműködés kereteit.