Komplex vállalatirányítási tanácsadás

Tanácsadói szolgáltatásainkkal támogatjuk ügyfeleinket üzleti céljaik elérésében, aktívan együttműködve velük.
Komplex vállalatirányítási tanácsadás

Egy vállalkozás számára nagy versenyelőnyt jelent, ha olyan csapat segíti munkáját, akik rendelkeznek pénzügyi, jogi és adótanácsadói ismeretekkel. A felelősen működtetett üzleti vállalkozások számára elengedhetetlen, hogy a vállalat irányításához komplex, mindenre kiterjedő ismeretekkel rendelkezzenek. 

Ügyvédi irodánk ennek érdekében stabil, és folyamatos együttműködést dolgozott ki több partnerrel a hosszú évek folyamán, akikkel közösen segítjük megbízónk munkáját.

Így a jogi szolgáltatáson felüli egyéb, különösen gazdasági, pénzügyi, információ-technológiai, beszerzési területen is a kellő támogatást tudunk nyújtani szervezeteknek. Célunk, hogy az ezen területeken szerzett információk és szolgáltatások egymással szorosan összhangban legyenek és ekként támogassák koherensen a megbízó vállalkozás működését.

Milyen előnyei vannak, ha egy vállalkozás rendelkezik ilyen támogató háttérrel?

  • Teljeskörű szolgáltatás: A vállalkozás minden aspektusa jól felügyelt lesz. Egy időben kaphat meg minden olyan információt, ami szükséges az adott döntéshozatalhoz.
  • Szakértelem és tapasztalat: A pénzügyi, jogi és adótanácsadók tapasztalata és szakértelme segít megérteni a szabályozásokat, törvényeket és adózási előírásokat, valamint optimalizálni a vállalkozás pénzügyeit. Ez lehetővé teszi a hatékonyabb működést és a kockázatok minimalizálását.
  • Idő és erőforrás megtakarítása: Ha a vállalkozásnak van egy csapat, amely gondoskodik a pénzügyi, jogi és adótanácsadási feladatokról, akkor az idő és az erőforrások hatékonyabban használhatók fel. A vállalkozásnak nem kell saját szakembereket alkalmaznia ezekre a területekre, és nem kell időt és energiát fordítania azokra a feladatokra, amelyeket a csapat már ellát.
  • Hosszú távú stratégiai tervezés: A pénzügyi, jogi és adótanácsadók segítenek a vállalkozásnak hosszú távú stratégiákat kidolgozni. Ők képesek az üzleti célokkal összhangban álló pénzügyi tervet készíteni, jogi struktúrákat javasolni és adótervezést végezni. Ez segíti a vállalkozást abban, hogy fenntartható fejlődést érjen el és hatékonyan reagáljon a változó piaci környezetre.
  • Megfelelés a szabályozásoknak: A pénzügyi, jogi és adótanácsadók biztosítják, hogy a vállalkozás minden jogi és adózási követelménynek megfeleljen. Ez csökkenti a jogi és adózási kockázatokat, és segít elkerülni a büntetéseket vagy pénzbírság

Milyen területeken dolgozunk együtt partnereinkkel?

  • könyvvizsgálat, adótanácsadás,
  • könyvelés, bérszámfejtés, számviteli szolgáltatások,
  • adatvédelem, adatvédelmi-tisztviselői (DPO) szolgáltatás, információbiztonsági és információ-technológiai támogatás,
  • köszbeszerzés,
  • bizalmi vagyonkezelői szolgáltatások.

További információt együttműködő partnerinkről itt találhat.

Kérdése lenne, vagy ajánlatot kérne? Várjuk szíves jelentkezését!

További tartalmak Vállalkozásoknak

Dr. Micskey Ügyvédi Iroda I Debrecen Jogi tanácsadásra van szüksége?

Mi meghallgatjuk a problémáját, majd ismertetjük a megoldás irányát és az együttműködés kereteit.