Dr. Micskey István

vezető ügyvéd
Dr. Micskey István

Az ügyvédi iroda vezetője Dr. Micskey István ügyvéd, LL.M., bank szakjogász. Az ügyvédi tevékenység végzéséhez szükséges széles körű ismeretekre a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán, korunk jogtudományának legmeghatározóbb tanárai institúciói alapján tett szert. Itt megismerhetett egy olyan logikus és széles látókörű gondolkodásmódot is, amely segítséget nyújt az ügyvédi hivatás ellátásához. Az egyetemi tanulmányok végzése közben gyakornokként gyűjtött tapasztalatot egy budapesti és egy székesfehérvári ügyvédi irodában.

A jogi diplomáját 2002 májusában szerezte meg, summa cum laude minősítéssel.

Ezt követően, 2004-ben a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Deák Ferenc Továbbképző Intézetében bank szakjogász végzettséget szerzett, szintén summa cum laude minősítéssel, amellyel jogosulttá vált a “Legum Magister”, azaz a “Master of Laws” (LL.M.) cím használatára.

A 2002-ben megkezdett ügyvédjelölti gyakorlata kötelező időtartama betöltését követően, 2006-ban jogi szakvizsgát tett, kitűnő eredménnyel.

A szakvizsgája birtokában, 2006-ban megkezdte ügyvédi tevékenységét. Először a Dr. Léka Ügyvédi Irodában ügyvédkedett, ahol hosszú időn keresztül volt szerencséje tovább csiszolni elméleti és gyakorlati tudását. 

2017-től kezdődően saját irodáját működteti, ahol jelenleg négy ügyvédjelölt segíti munkáját.

 

Kamarai tisztségei:

  • a Debreceni Ügyvédi Kamara elnökségének tagja 2022-től kezdődően,
  • a Debreceni Ügyvédi Kamara fegyelmi bizottságának tagja 2018-2022.
„Célunk, hogy ügyfeleink egyértelműen tisztában legyenek jogi lehetőségeikkel, ahol is ügyvédként szívesen végigvezetjük őket a jogi ügyeken, a legbonyolultabb üzleti tranzakcióktól kezdve a legegyszerűbb eljárásokig.”

További tartalmak Irodánk tagjai

Dr. Micskey Ügyvédi Iroda I Debrecen Jogi tanácsadásra van szüksége?

Mi meghallgatjuk a problémáját, majd ismertetjük a megoldás irányát és az együttműködés kereteit.