Dr. Micskey Ügyvédi Iroda

Dr. Micskey István | ügyvéd, LL.M., bank szakjogász

Telefon

+36 70 555 6611

Kedves Látogató, Tisztelt Ügyfelem!

Dr. Micskey István ügyvéd, LL.M. (“Master of Laws”) vagyok. Az általam választott hivatás iránt már tizennégy éves koromban elkezdtem érdeklődni. Örömömet leltem ugyanis abban, hogy egyes normák, szabályok értelmezésre szoruló kérdésein töprengtem.

Az ügyvédi tevékenységem megkezdése után hamar világossá vált, hogy ez a pálya komoly elhivatottságot, egyben kreativitást és felelősségtudatot igényel. Mindeközben azonban függetlenséget és szabadságot is nyújt. Ezzel még inkább megerősítést nyert számomra, hogy a hozzám legközelebb álló hivatást választottam

A jogrendszerünk mind inkább bonyolultabbá váló útvesztőjében egyre nő a jelentősége annak, hogy valódi és minőségi segítséget kapjon, megbízható és gyors megoldáshoz jusson az, aki szakemberhez fordul.

Törekvéseim fókuszában tehát nem is állhat más, mint a megbízóim számára az igényelt segítséget, védelmet teljeskörűen megadni, az érdekeiket az elérhető legkomolyabb színvonalon és minőségben képviselni, ezzel összhangban a hivatásomat értékteremtő módon ellátni.

A  belváros szívében – különleges és impozáns környezetben – található irodám kellően nyugodt és bizalmas hátteret nyújt a fenti céljaim eléréshez, az ügyfeleimmel történő konzultációk során.

Tisztelettel várom szíves megkeresését.

Dr. Micskey István ügyvéd

Az Iroda vezetője Dr. Micskey István ügyvéd, LL.M. (“Master of Laws”), aki Dr. Tsorbatzoglou Fotini, Dr. Benke Dániel, Dr. Szilágyi Gergő és Dr. Orémusz Tamás ügyvédjelölttel, mint közvetlen kollégáival látja el az ügyvédi feladatait. Emellett együttműködésben áll több budapesti, egy szombathelyi és egy szegedi ügyvédi irodával, köztük egy nemzetközi ügyvédi iroda tagjával. Ezzel igyekszik teljeskörűen és országszerte kiszolgálni az ügyfelei igényeit.