Díjszabás

Irodánk transzparens díjszámítással kapcsolatos irányelvei.

Transzparens ügyvédi díjszabás

Ügyfeleink az irodánkat leginkább precizitásunk, világos kommunikációnk és a szakmai proffeszionalitás melletti gyakorlatias hozzáállásunk miatt ismerik el. Az ügyvédi munka díjazása is hasonló elvek mellett történik.

Az ügyvédi munka díjazását transzparensen kezeljük, az ügyvéd és ügyfél között létrejövő megállapodásunk mindig világos és átlátható. A díjszámítás során az alábbi irányelveket és módszereket alkalmazzunk:

  • Részletes díjszabás az ügyvédi munkára vonatkozóan: Részletes díjszabást készítünk az ügy feltérképezést követően, amelyben meghatározzuk az általunk nyújtott különböző szolgáltatások díját. Ez a díjszabás lehet óradíjas vagy fix díjas, és az ügyfél előre tudja, mennyibe kerülnek az ügyvédi szolgáltatások.
  • Előzetes költségbecslés egyéb felmerülő díjakra: Díjszabásunk mellé, előzetes költségbecslést teszünk, amelyben meghatározzuk az összes költséget, amelyek az adott ügyben felmerülnek, például a bírósági illetéket, a szakértői díjat, a nyomtatványok díját stb. Az előzetes költségbecslés alapján az ügyfél tudni fogja, hogy az ügy folyamán milyen egyéb költségek merülnek fel, így átláthatóbbá válik a díjazás.
  • Díjmegállapodás: Írásos díjmegállapodásban pontosan meghatározzuk a díjazás részleteit, így a díj összege, a fizetési határidők és a fizetési módok. Az ügyvéd és az ügyfél közötti díjmegállapodás írásban rögzítve van, így mindkét fél számára világos és átlátható.
  • Rendszeres kommunikáció: Ügyfelünkkel rendszeresen kommunikálunk, hogy áttekintsük az ügy előrehaladását. Tisztában vagyunk azzal, hogy az ügyfél számára fontos, hogy tudja, hogy az ügyvéd milyen díjakat számít fel. Úgy véljük ezeket az ügyvédi szolgáltatások igénybevételével kapcsolatosan történő rendszeres kommunikációval lehet elérni.

Amennyiben kérdése adódik, vagy valamely fenti szolgáltatásunkat igénybe kívánja venni, várjuk szíves jelentkezését!

Dr. Micskey Ügyvédi Iroda I Debrecen Jogi tanácsadásra van szüksége?

Mi meghallgatjuk a problémáját, majd ismertetjük a megoldás irányát és az együttműködés kereteit.