Dr. Micskey István Ügyvéd Irodája

Dr. Micskey István | ügyvéd, LL.M., bank szakjogász

Telefon

+36 30 228 5632

Kedves Látogató, Tisztelt Ügyfelem!

A jogrendszerünk mind inkább bonyolultabbá váló útvesztőjében egyre nő a jelentősége annak, hogy valódi és minőségi segítséget kapjon, megbízható és gyors megoldáshoz jusson az, aki szakemberhez fordul.

Törekvéseim fókuszában tehát nem is állhat más, mint a megbízóim számára az igényelt segítséget, védelmet teljeskörűen megadni, az érdekeiket az elérhető legkomolyabb színvonalon és minőségben képviselni, ezzel összhangban a hivatásomat értékteremtő módon ellátni.

A méltán híres Nagyerdő szívében – különleges és impozáns környezetben – található irodám kellően nyugodt és bizalmas hátteret nyújt a fenti céljaim eléréshez, az ügyfeleimmel történő konzultációk során.

Tisztelettel várom szíves megkeresését.

Dr. Micskey István ügyvéd


Az Iroda vezetője Dr. Micskey István ügyvéd, LL.M. (“Master of Laws”), aki Dr. Tóth Szilvia ügyvédjelölttel és Gellért Orsolya jogi asszisztenssel, mint közvetlen kollégáival látja el az ügyvédi feladatait. Emellett együttműködésben áll több budapesti, egy szombathelyi és egy szegedi ügyvédi irodával, köztük egy nemzetközi ügyvédi iroda tagjával. Ezzel igyekszik teljeskörűen és országszerte kiszolgálni az ügyfelei igényeit.