Dr. Micskey István Ügyvéd Irodája

Dr. Micskey István | ügyvéd, LL.M., bank szakjogász

Telefon

+36 70 555 6611

Dr. Micskey István ügyvéd, LL.M., bank szakjogász:

Az Iroda vezetője Dr. Micskey István ügyvéd, LL.M., bank szakjogász. Az ügyvédi tevékenység végzéséhez szükséges széles körű ismeretekre a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán, korunk jogtudományának legmeghatározóbb tanárai institúciói alapján tett szert. Itt megismerhetett egy olyan logikus és széles látókörű gondolkodásmódot is, amely segítséget nyújt az ügyvédi hivatás ellátásához. Az egyetemi tanulmányok végzése közben gyakornokként gyűjtött tapasztalatot egy budapesti és egy székesfehérvári ügyvédi irodában.

A jogi diplomáját 2002 májusában szerezte meg, summa cum laude minősítéssel.

Ezt követően, 2004-ben a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Deák Ferenc Továbbképző Intézetében bank szakjogász végzettséget szerzett, szintén summa cum laude minősítéssel, amellyel jogosulttá vált a “Legum Magister”, azaz a “Master of Laws” (LL.M.) cím használatára.

A 2002-ben megkezdett ügyvédjelölti gyakorlata kötelező időtartama betöltését követően, 2006-ban jogi szakvizsgát tett, kitűnő eredménnyel.

A szakvizsgája birtokában, 2006-ban megkezdte ügyvédi tevékenységét. Először a Dr. Léka Ügyvédi Irodában ügyvédkedett, ahol hosszú időn keresztül volt szerencséje tovább csiszolni elméleti és gyakorlati tudását. Az ügyvédi iroda alapítója mint tiszteletben álló instruktora útján a szakma magas szintű művelésébe nyerhetett folyamatos és közvetlen betekintést.

Majd 2017-től kezdődően a saját irodáját működteti a méltán híres Nagyerdő szívében, a Medgyessy sétány 2. szám alatt. E különleges környezet kellően nyugodt és bizalmas hátteret nyújt az ügyfelekkel történő konzultációk során.